Heia Nord-Norge rekrutterer:

De ansatte ved Saga Mobils kontor i Bardu venter spent på sine nye kolleger.

Saga Mobil har store ambisjoner om vekst: Søker dyktige selgere i Nord-Norge

Har du erfaring fra salg, kan vise til gode resultater og gjerne bor nært en nordnorsk by? Saga Mobil har satt seg klare mål om framtidig vekst, og trenger gode selgere på laget.

Publisert Sist oppdatert

Derfor skal du søke jobb i Saga Mobil

  • Unik kultur og verdier: Saga Mobil er et annerledes mobilselskap, med en dyp forankring i nordnorsk kultur og verdier. Å jobbe hos Saga gir deg muligheten til å være en del av noe større og mer meningsfylt enn bare en vanlig jobb.
  • Spennende utfordringer: Saga Mobil tilbyr produkter og tjenester i en bransje som stadig utvikler deg. Å jobbe hos Saga gir deg muligheten til å ta del i spennende utfordringer og løse komplekse problemer som krever kreativitet og nyskapning, samt være med på å bygge opp viktig samfunnsstruktur.
  • Karrieremuligheter: Med et selskap i vekst kommer også muligheter for personlig og faglig utvikling. De ansatte i selskapet har kompetanse, og lang erfaring fra bransjen, og representerer mye kunnskap og teknologi.
  • Stor takhøyde og kort vei til beslutninger: Flat lederstruktur og stor innflytelse. Ikke langt fra en idé er formet til den er satt ut i live. Vi stoler på at du tar ansvar for jobben
  • Godt arbeidsmiljø: Trivelige folk i trivelige lokaler i en trivelig bygdeby i Indre Troms, med nærhet til naturopplevelser og kort vei til byene rundt
  • God pensjonsordning og støtte til trening: Tjenestepensjon, bedriftshelsetjeneste og støtteordning for deg liker å komme i form på treningssenter.

Har du noen gang hørt om et mobilselskap som gjerne minner kundene sine om at livet består av mer enn mye datakapasitet og sosiale medier?

Å være tilgjengelig for kollegaer, venner og familie og samtidig ta seg fri fra en digital hverdag heier de på.

I nordnorske Saga Mobil er de opptatt av å knytte gode relasjoner til kundene gjennom personlig kundepleie. Hos Saga Mobil slipper du å stå i kø hos en telefonsvarer med mange tastevalg, eller snakke med en robot når du trenger hjelp.

Tar du kontakt med kundeservice eller salg skal det alltid være en kunderådgiver å snakke med.

En nordnorsk mobilhistorie

Dette selskapet er i dag Saga Mobil.

Men først skal vi skru tiden 25 år tilbake:

Allerede i 1999 begynte grunnlegger Knut-Bjørnar Braathen å meisle ut drømmen om et nordnorsk og annerledes mobilselskap, med forankring på et av de vakreste stedene han vet om: Bygdebyen Setermoen i Bardu kommune, Indre Troms.

Knut-Bjørnar har alltid vært nysgjerrig på mobilbransjen, og så et mulighetsrom med nordnorske eiere i et helt nytt selskap.

Målet hans var å kunne møte kundene på en annerledes måte enn de var vant til fra de større selskapene.

Ideen ble liggende i en skuff fram til 2016. Da ble mobilselskapet en realitet etter at Braathen tok kontakt med tidligere kolleger, og bekjente med investeringskraft, som ønsket å være med på et eventyr og hadde troen på at dette var en forretningsmessig god idé.

Søker solide selgere

Blant disse er Jan Inge Johnsen som har lang erfaring fra bransjen, og som har vært med på å bygge opp flere mobilselskap i Europa og Asia. Jan Inge kom inn som styreleder, og er i dag den som er daglig leder i mobilselskapet.

Knut-Bjørnar Braathen er en av gründerne bak Saga Mobil. Nå er han klar for nye kolleger.

Han og Knut-Bjørnar leder i samarbeid jobben med å bygge Saga Mobil enda mer solid og rustet for framtida. 

Når det gjelder nye selgere, er Saga på jakt etter de som skaper gode relasjoner og vet hvordan man lykkes med salg. 

Her er ikke selskapet låst til ett sted – men knytter gjerne til seg salgsressurser nært de store byene, hvor det er et større potensiale for å få kunder.

– Med målrettet arbeid med salg og aktiv markedsføring skal vi få den veksten vi ønsker oss, sier Knut-Bjørnar.

Vil du bli en del av teamet sammen med Malin?

Opplev iskalde, fargefulle vintre i Bardu...

...og varme sommere langs Barduelva

Erfaring fra salg

Det handler om flere metoder og teknikker for å nå målene. Uansett gjelder det å bygge relasjoner til kundene, gjerne gjennom kundemøter ute hos mellomstore nordnorske bedrifter.

Og så få dem med på ideen om å bruke et nordnorsk mobilselskap, som kan levere samme kvalitet – og personlig kundeservice.

Høres dette ut som en jobb som passer deg? Har du erfaring fra salg, og vet hvordan man jobber strategisk for å nå målene til deg og dine kolleger? 

Er du i tillegg bosatt på et sentralt sted i Nord-Norge, og kanskje allerede har de rette kontaktene, da kan dette være muligheten for deg.

Saga Mobil ønsker seg kolleger som kan gå inn og bidra fra første dag til å gjøre selskapet større og mer konkurransedyktig i et tøft mobilmarked.

Er du klar? Sjekk stillingsannonsen, eller meld din interesse enkelt nederst!

 
Powered by Labrador CMS