Heia Nord-Norge rekrutterer:

De ansatte ved Saga Mobils kontor i Bardu venter spent på sine nye kolleger.

Saga Mobil vokser videre på gode kundeopplevelser: Styrker lederteamet og søker flere selgere

De er et annerledes mobilselskap og har en visjon om å skape de beste kundeopplevelsene. Nå jakter Saga Mobil en ambisiøs leder for kundesenteret på Setermoen – og selgere flere steder i landsdelen, som skal bidra til ytterligere kundevekst i bedriftsmarkedet

Publisert Sist oppdatert

Har du noen gang hørt om et mobilselskap som gjerne minner kundene sine om at livet består av mer enn mye datakapasitet og sosiale medier? 

Å være tilgjengelig for kollegaer, venner og familie og samtidig ta seg fri fra en digital hverdag heier de på.

I nordnorske Saga Mobil er de opptatt av å knytte gode relasjoner til kundene gjennom personlig kundepleie. Hos Saga Mobil slipper du å stå i kø hos en telefonsvarer med mange tastevalg, eller snakke med en robot når du trenger hjelp. 

Tar du kontakt med kundeservice eller salg skal det alltid være en kunderådgiver å snakke med.

Vil du jobbe i et slikt selskap? Les mer, sjekk stillingene eller gå rett til vårt skjema!

Dette er Bardu og Setermoen

 • Setermoen er administrasjonssenteret i Bardu kommune, som ligger i Troms og Finnmark fylke i Nord-Norge.
 • Bardu kommune har et areal på om lag 2.392 kvadratkilometer og er en del av det vakre landskapet i Indre Troms.
 • Setermoen er kjent for å være et viktig militært knutepunkt, med blant annet en større militærleir, som har bidratt til å prege både kulturen og næringslivet i området.
 • Kommunen har et rikt og variert naturlandskap, som inkluderer fjell, skoger, innsjøer og elver, og er et populært område for friluftsliv og aktiviteter som fotturer, fiske og jakt.
 • Salangsdalen i Bardu er også hjemstedet til Polar Park, verdens nordligste dyrepark, hvor besøkende kan oppleve arktiske dyrearter som ulver, bjørner, elger og reinsdyr i deres naturlige habitat.
 • Bardu kommune har en sterk og levende lokal kultur, med arrangementer som konserter, teaterforestillinger og festivaler som bidrar til å skape et rikt kulturliv for både innbyggere og besøkende.

En nordnorsk mobilhistorie

Dette selskapet er i dag Saga Mobil. 

Men først skal vi skru tiden 25 år tilbake:

Allerede i 1999 begynte grunnlegger Knut-Bjørnar Braathen å meisle ut drømmen om et nordnorsk og annerledes mobilselskap, med forankring på et av de vakreste stedene han vet om: Bygdebyen Setermoen i Bardu kommune, Indre Troms.

Knut-Bjørnar har alltid vært nysgjerrig på mobilbransjen, og så et mulighetsrom med nordnorske eiere i et helt nytt selskap. 

Målet hans var å kunne møte kundene på en annerledes måte enn de var vant til fra de større selskapene.

Ideen ble liggende i en skuff fram til 2016. Da ble mobilselskapet en realitet etter at Braathen tok kontakt med tidligere kolleger, og bekjente med investeringskraft, som ønsket å være med på et eventyr og hadde troen på at dette var en forretningsmessig god idé.

Blant disse er Jan Inge Johnsen som har lang erfaring fra bransjen, og som har vært med på å bygge opp flere mobilselskap i Europa og Asia. Jan Inge kom inn som styreleder, og er i dag den som er daglig leder i mobilselskapet. 

Han og Knut-Bjørnar leder i samarbeid jobben med å bygge Saga Mobil enda mer solid og rustet for framtida.

Vil du bli en del av teamet sammen med Malin?

Opplev iskalde, fargefulle vintre i Bardu...

...og varme sommere langs Barduelva

Pleie relasjoner – og jakte nye kunder

Det omfatter blant annet jobben med å finne selskapets nye leder for kundesenteret i Bardu, og ansette flere selgere i landsdelen, som skal jobbe med rekruttering av nye kunder i bedriftsmarkedet

Lederen for kundesenteret får gode muligheter til å forme sin egen arbeidsplass gjennom tydelige strategier og høyt engasjement. Jan Inge Johnsen trekker fram tre viktige momenter for lederjobben:

 • Jobbe proaktivt med eksisterende kunder for å bygge langsiktige kundeforhold.
 • En ny kundesenterleder vil få ansvar for å etablere helt nye arbeidsmetoder, kampanjer, og aktiviteter mot gamle og nye kunder.
 • Være en aktiv støttespiller for salgsavdelingen i forbindelse med onboarding av nye kunder.

Derfor skal du søke jobb i Saga Mobil

 • Unik kultur og verdier: Saga Mobil er et annerledes mobilselskap, med en dyp forankring i nordnorsk kultur og verdier. Å jobbe hos Saga gir deg muligheten til å være en del av noe større og mer meningsfylt enn bare en vanlig jobb.
 • Spennende utfordringer: Saga Mobil tilbyr produkter og tjenester i en bransje som stadig utvikler deg. Å jobbe hos Saga gir deg muligheten til å ta del i spennende utfordringer og løse komplekse problemer som krever kreativitet og nyskapning, samt være med på å bygge opp viktig samfunnsstruktur.
 • Karrieremuligheter: Med et selskap i vekst kommer også muligheter for personlig og faglig utvikling. De ansatte i selskapet har kompetanse, og lang erfaring fra bransjen, og representerer mye kunnskap og teknologi.
 • Nybrottsarbeid: Lederen for kundesenteret har ansvar for å etablere helt nye arbeidsmetoder, kampanjer, og aktiviteter mot gamle og nye kunder.
 • Stor takhøyde og kort vei til beslutninger: Flat lederstruktur og stor innflytelse. Ikke langt fra en idé er formet til den er satt ut i live. Vi stoler på at du tar ansvar for jobben
 • Godt arbeidsmiljø: Trivelige folk i trivelige lokaler i en trivelig bygdeby i Indre Troms, med nærhet til naturopplevelser og kort vei til byene rundt
 • God pensjonsordning og støtte til trening: Tjenestepensjon, bedriftshelsetjeneste og støtteordning for deg liker å komme i form på treningssenter.

Det nordnorske mobilselskapet har i dag over 6000 kunder. Men dette er bare starten: Frem mot 2027 er målet 30.000 bedriftskunder og 10.000 private.

For å klare dette må man i enda større grad videreutvikle brukervennlige selvbetjeningsløsninger, kombinert med et kundesenter med dyktige fagfolk som hjelper kundene når de trenger det.

Samtidig skal den nye lederen jobbe tett med ansvarlig for salg i selskapet, for å bidra til vekst i kundeporteføljen. Det er her jakten på nye selgere kommer inn.

Knut-Bjørnar Braathen er en av gründerne bak Saga Mobil. Nå er han klar for nye kolleger.

Gründer Knut-Bjørnar Braathen sier at de for alle rekrutteringene ser etter kandidater som liker å sette seg klare mål, og ikke minst klarer å nå de:

– Med målrettet arbeid med salg og aktiv markedsføring skal vi få den veksten vi ønsker oss.

Derfor valgte de Setermoen

En av drivkreftene til Saga Mobil på Setermoen er Robert Strømsør. 

Han er lokalisert i selskapets lokaler på Veksthuset, og er ansvarlig for mobilt bedriftsnett. 

Robert blir en av dine nye kolleger.

Knut Bjørnar Braathen beskriver han som en solid drivkraft for selskapet, som vil jobbe tett på den nye lederen ved kundesenteret, og de nye selgerne.

Årsaken til at selskapet har valgt å etablere kontorsted på Setermoen er at både Braathen og Johnsen føler sterk tilhørighet til bygdebyen, og regionen rundt. 

Setermoen er lett å bli glad i, og Bardu er en veldrevet kraftkommune som har et offentlig tjenestetilbud som er svært godt utbygd.

Saga Mobil-sjefene sier at arbeidsstedet til den nye lederen for kundesenteret vil være sammen med de andre på teamet ved Veksthuset på Setermoen.

Når det gjelder nye selgere, er Saga på jakt etter de som skaper gode relasjoner og vet hvordan man lykkes med salg. Her er ikke selskapet låst til ett sted – men knytter gjerne til seg salgsressurser nært de store byene, hvor det er et større potensiale for å få kunder.

Northern,Norway

Er du klar for et nytt eventyr på Setermoen?

Idrett, kultur og friluftsliv

Å bo på Setermoen er fantastisk for mennesker som er glade i idrett, kultur og friluftsliv

Det er alle mulige slags idrettstilbud for barn, unge og voksne. Samtidig er villmarka tett på. En kort kjøretur oppover enten Østerdalen eller Sørdalen bringer deg rett ut i nærmest uberørt natur, med store fiske- og turmuligheter, både sommer og vinter. I tillegg er det et yrende kulturliv i kommunen med egen kulturskole, en aktiv ungdomsklubb, kor og revyer, samt flere museer.

På Setermoen har kommunen de siste årene investert i et helt nytt oppvekstsenter til flere hundre millioner kroner. Skolen, som har rundt 265 elever, fungerer også som kommunens kultursenter. Området er derfor perfekt å etablere seg i for både enslige og familier.

Setermoen er også et sted hvor Forsvarets tilstedeværelse alltid har vært sterk. Bardu kommune og Forsvaret jobber også tett for å skaffe arbeidsplasser til medflyttere av soldater og offiserer ved Setermoen leir. Samarbeidet legger til rette for å skaffe attraktive arbeidsplasser til de som ønsker det.

Powered by Labrador CMS