STILLING LEDIG:

Konfliktrådet i Mosjøen søker ungdomskoordinator

Kvalitet, nytenkende og tro på mennesket - kjenner du deg igjen i våre verdier?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Konfliktrådet

Stillingstittel: Ungdomskoordinator

Stillingstype: Heltid, engasjement

Arbeidssted: Mosjøen

Søknadsfrist: 19.11.2021

Send søknad her

Om arbeidsgiver

Konfliktrådet er en del av rettspleien og er underlagt Justis- og beredskapsdepartementet. Sekretariatet for konfliktrådene har det faglige og administrative ansvaret for landets 12 konfliktråd.

Konfliktrådet mekler mellom parter i konflikt som følge av en straffbar handling eller mellom parter i sivile konflikter. Konfliktrådene har også ansvar for gjennomføring av straffereaksjonene ungdomsstraff og ungdomsoppfølging.

Konfliktrådet Nordland har følgende kontorsteder: Bodø, Mosjøen og Svolvær, og har til sammen 10 stillingshjemler. Det er totalt 58 oppnevnte meklere ved konfliktrådet. For ytterligere informasjon: www.konfliktraadet.no.

Vi søker etter en ungdomskoordinator i 100 prosent stilling i et 1årig engasjement, med kontorsted Mosjøen. Arbeidsområdet vil være hele Nordland, men primært Helgeland.

Stillingen som ungdomskoordinator er en lovregulert funksjon med ansvar for gjennomføring av de strafferettslige reaksjonene ungdomsstraff og ungdomsoppfølging, se konfliktrådsloven kap. IV. om stillingen.

Arbeidsoppgaver

Tett samarbeid med ungdommen, ungdommens verge og private nettverk, offentlige instanser som politi og påtale, barnevern, skole, kriminalomsorg og helsetilbud m.m.

Lede oppfølgingsteamene rundt unge lovbrytere, og koordinere individuelt tilpassende tiltak gjennom hele straffegjennomføringsperioden.
Delta sammen med ungdommen i gjenopprettende møter, samt forberede disse møtene i samarbeid med konfliktrådets øvrige ansatte, og meklere.

Bidra i konfliktrådets øvrige drift. Dette innebærer arbeid med meklingssaker, saksbehandling og informasjonsvirksomhet. Kontorets medarbeidere samarbeider tett og deler erfaring og fagkunnskap for å sikre en enhetlig praksis som holder god kvalitet. Personlig egnethet vil bli særlig vektlagt.

Kvalifikasjonskrav

  • Minimum treårig høyskole eller universitetsutdanning
  • Minimum to års relevant arbeidserfaring
  • Fordel med kjennskap til offentlig forvaltning
  • Gode datakunnskaper

Personlige egenskaper:

  • Gode samarbeidsevner, med vilje til å bidra aktivt i det kollegiale fellesskapet
  • Stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og kreativitet
  • Motiverende, strukturert og beslutningsdyktig
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon
  • Stillingen krever at det fremlegges utvidet politiattest.

Det er et krav at søkere har førerkort og disponerer bil. Det må også påregnes noe arbeid etter ordinær kontortid, da en del møtevirksomhet kan foregå på ettermiddag / kveld.

Vi tilbyr

  • Lønn som rådgiver, stillingskode 1434, i lønnsspennet ltr. 55-72, avhengig av kvalifikasjoner.
  • Medlemskap i Statens pensjonskasse
  • En raus personalpolitikk

Ansatte i staten skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et personalpolitisk mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning og rekruttere personer med innvandrerbakgrunn. Konfliktrådet deltar i regjeringens inkluderingsdugnad. Søkere med nedsatt funksjonsevne eller hull i CV-en, men som ellers fyller kvalifikasjonskravene til stillingen, blir oppfordret til å søke.


Syns du denne stillingen passer godt for deg?

Send søknad her

Søknadsfrist 19. november

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til
leder Konfliktrådet Nordland Mona L. Hammerfjeld, mobil 97513336


Powered by Labrador CMS