STILLING LEDIG:

Kvitnes GårdPhoto by: Eivind H. Natvig/Institute

Å jobbe på Kvitnes betyr at du har et nesten hellig forhold til råvarer...

Kvitnes GårdPhoto by: Eivind H. Natvig/INSTITUTE

...og har en genuin respekt for gårdsdrift

Photo by: Eivind H. Natvig/INSTITUTE

Skal du jobbe her må du brenne for det du gjør!

På Kvitnes Gård har vi utviklet en unik opplevelse. Nå kan du lede kjøkkenet vårt!

Har du egne tanker og ideer om bærekraft, utnyttelse av gode råvarer og måltidsopplevelse? Kvitnes Gård i vakre Vesterålen søker en ambisiøs og kreativ kjøkkensjef. Er dette deg?

Om stillingen

Arbeidsgiver: Kvitnes Gård

Stillingstittel: Kjøkkensjef

Stillingstype: Fast / heltid

Arbeidssted: Kvitnes, Vesterålen

Søknadsfrist: 25. februar

Send søknad på e-post

Om arbeidsgiver

Kvitnes Gård er kåret til Nordens beste matdestinasjon i 2022, og har blitt en demonstrator på regenerativt landbruk og sosial bærekraft i restaurantverden. Reisen til et måltid på Kvitnes begynner ikke idet det blir tilberedt på kjøkkenet. Det tar år med forberedelser – fra god kompost, næringsrik jord, rett fôr, de rette værforholdene og at høsting og slakting foregår skånsomt. Alt henger sammen, og forskyves noe, forskyves alt.

På Kvitnes gård får du roen, innsikten og smakene som vekker ditt beskyttelsesinstinkt. Instinktet som sier at natur er verdt å verne om. Det er derfor vi gjør dette. Å jobbe på Kvitnes er ikke en jobb, det er en visjon vi deler. Alle du møter, fra vertene til gårdsbonden, restaurantsjefen, servitører og kokker, brenner for at du skal dra herifra som en ambassadør for dette unike spiskammeret rundt oss. Gode ting tar tid for å bli gode, og vi gleder oss til å vise deg bevisene på det.

Kvitnes Gård i Vesterålen åpnet i februar 2020 med kokk Halvar Ellingsen som kreativ drivkraft. Å jobbe på Kvitnes betyr at du har et nesten hellig forhold til råvarer og har en genuin respekt for gårdsdrift.

Vi ønsker å presentere nordnorske råvarer og tradisjoner på en slik måte at det skaper endring i alle som besøker oss. Skal du jobbe her, må du brenne for det du gjør. På Kvitnes har vi store ambisjoner, men er et trygt og uformelt team der alle er like viktige.

Når vi leter etter en kjøkkensjef, så ønsker vi noen som deler vår visjon, og forstår at Kvitnes er et unikt konsept der sosial bærekraft, mestring og samtidig store ambisjoner går hånd i hånd. Resultatet vi får til sammen er det viktigste, ikke veien dit.

Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.
Foto: Eivind H. Natvig.

Vi forventer at du som kjøkkensjef kan sette noen retningslinjer, men forstår at sann mestring skjer når folk får eierskap til jobben de skal gjøre. Vi har ikke samme hierarki som en vanlig highend restaurant, hos oss er lærlingen like stor stjerne som alle andre.

Det kan også være at du må hjelpe til når griser er på rømmen og det haster å finne trøffeltang. De ansatte jobber ikke for deg, de jobber for visjonen vår. Du er ærlig, og tydelig på hva vi skal bruke tid på når folk er usikre. Feil er lov, men ikke slurv.


Å jobbe på Kvitnes:

Vi vil være behjelpelig med å skaffe deg bolig. Vesterålen er en optimal region om du ønsker å delta mer aktivt i ditt eget liv, og ikke stå i kø.

Det er storslått natur, stillhet, men samtidig fylt med folk som ønsker å ha en aktiv rolle i det å utvikle gode råvarer.

Skal du jobbe på Kvitnes, blir du en del av gårdsdriften. På Kvitnes deler vi den felles respekten for at gode ting tar tid for å bli gode.

Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig
Foto: Eivind H. Natvig

Vi ønsker at du har:

  • Egne tanker og ideer, om bærekraft, utnyttelse av råvarene og måltidsopplevelse
  • Erfaring fra å lede et ambisiøst og kreativt kjøkken
  • Ikke redd for å «snu opp ned» på hvordan man tradisjonelt har tenkt på en arbeidsdag for en kokk.
  • Snakker norsk/svensk/dansk
  • Hypp på å være med på å gjøre Kvitnes Gård enda bedre.

Spørsmål om stillingen rettes til:

Halvar Ellingsen, tlf 994 59 590 eller e-post

Søknadsfrist: 25. februar

Send søknad på e-post her


Powered by Labrador CMS