Bedriftsprofil for Valnesfjord Helseportsenter

Valnesfjord Helsesportsenter ligger idyllisk til med naturen som nærmeste nabo.

100 ansatte i Valnesfjord leverer unikt tilbud innen rehabilitering: Søker tre nye ledere på laget

I naturskjønne omgivelser ved innfallsporten til Sjunkhatten nasjonalpark i Fauske har Valnesfjord Helsesportsenter drevet med tilpasset aktivitet og rehabilitering av barn, ungdom og voksne i over 40 år. Nå kan du bli med på laget. 

Publisert Sist oppdatert

Nå søker vi:

  Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS) er et av to slike sentre i Norge og har over 100 ansatte fordelt på administrasjon, drift og klinikk. Senteret er en stor og viktig arbeidsplass i Indre Salten.

  VHSS ligger midt mellom Bodø og Fauske, og er lett tilgjengelig fra hele regionen.

  – Helsesportsenteret er en anerkjent rehabiliteringsinstitusjon med lang erfaring og bred kompetanse, som gjennom tverrfaglig fokus på behandling og tilpasset fysisk aktivitet, i trygge rammer, skaper rom for mestring og muligheter hos den enkelte pasient, sier klinikksjef Elisabeth Johannessen.

  Klinikksjef Elisabeth Johannessen, direktør Kjell Jacobsen og HR-sjef Lisbeth Bertnes Leite ved Valnesfjord Helsesportsenter.

  Stiftelsen har spisskompetanse innen spesialisert medisinsk rehabilitering på spesialisthelsetjenestenivå, og tilpasset fysisk aktivitet er et viktig virkemiddel i rehabiliteringen. 

  – Fokuset i behandlingen er på ressurser og muligheter hos den enkelte, og vi tilrettelegger for at alle skal kunne oppleve mestring- uansett funksjonsnivå sier direktør Kjell Jacobsen.

  Valnesfjord Helsesportsenter har avtale med Helse Nord om kjøp av spesialiserte rehabiliteringstjenester og er gjennom denne avtalen en del av spesialisthelsetjenesten som bidrar til Helse Nord sitt sørge- for- ansvar for befolkningen i Nord- Norge.

  Dette ansvaret ivaretar vi ved å legge til rette for tilpasset aktivitet og behandling i grupper, med tverrfaglige team rundt den enkelte pasient.

  – Dette tilbudet, i tillegg til pasientens motivasjon og egeninnsats, gir et godt grunnlag for rehabiliteringen – som pasientene kan ta med seg hjem og videre i livet etter opphold ved senteret. En vellykket rehabiliteringsprosess innebærer at pasientene medvirker. Vi er derfor opptatt av å behandle våre pasienter som likeverdige og aktive deltakere under hele rehabiliteringsforløpet, sier klinikksjef Elisabeth Johannessen.

  Friluftsliv og fysisk aktivitet er viktige elementer i hverdagen

  Trivsel og trygge omgivelser er hovedfokus i Valnesfjord

  Er dette noe for deg? Les videre, eller se stillingene!

  Jakter nye medarbeidere

  Nå jakter Direktør Kjell Jacobsen, Klinikksjef Elisabeth Johannessen, og HR-sjef Lisbeth Bertnes Leite etter nye kolleger som kan fylle tre nyopprettede lederstillinger ved senteret.

  Stillingene er avdelingsleder for teknisk/IKT, avdelingsleder renhold, og assisterende avdelingsleder medisinsk service.

  Valnesfjord Helsesportsenter ligger svært vakkert til i øvre Valnesfjord med tilrettelagte turområder rett utenfor inngangsdøra. Senteret har også tilrettelagte treningsfasiliteter innendørs, med blant annet svømmehall og styrke- og kondisjonsrom.

  Alle fasiliteter og utstyr, både inne og ute, er tilgjengelig for ansatte ved helsesportsenteret.

  – Jobber du her, har du alt utstyr for sommer og vinteraktivitet tilgjengelig.Ønsker du å ta deg en tur i skisporet eller sykle deg en tur, har vi alt av utstyr du trenger. Det er bare å komme seg på tur, sier direktør Jacobsen.

  De ansatte er helsesportsenterets viktigste ressurs, og samtlige ansatte innehar høy grad av spesialisert kompetanse, med et stort engasjement for sine fagfelt.

  – Vi har derfor et sterkt fokus på trivsel og godt arbeidsmiljø, samt faglig- og personlig utvikling. Som ansatt ved VHSS er alle våre ansatte viktige bidragsytere til hvordan pasientene vurderer vårt totale tilbud, sier HR- sjef Lisbeth Bertnes Leite

  Raymond Mathisen og Ron Kaspersen jobber som driftsoperatører ved Valnesfjord Helsesportsenter. De jobber blant annet med tilpassing av diverse utstyr til pasientene.
  Hverdagen på helsesportsenteret består av mye aktivitet og friluftsliv.
  Valnesfjord Helsesportsenter er en topp moderne institusjon som ligger i Fauske kommune i Nordland.
  Nærheten til naturen gir gode muligheter for turer både på land og til vanns.
  Helsesportsenteret ble etablert på 80-tallet men har blitt fornyet og modernisert flere ganger opp gjennom årene.

  Internasjonalt anerkjent

  Valnesfjord Helsesportsenter har avtale med Helse Nord om kjøp av spesialiserte rehabiliteringstjenester innen forskjellige ytelser av rehabilitering og helsesport.

  – Avtalen stiller krav til at vi vektlegger kompetanseutvikling blant våre ansatte, og derfor er forskning og utvikling et prioritert område for oss, sier direktør Kjell Jacobsen. 

  Han drar også fram at Valnesfjord Helsesportsenter siden 2010 har vært akkreditert gjennom CARF, som er en internasjonal standard for rehabilitering.

  – CARF er en omfattende faglig standard og et kvalitetsstempel innen vår kjerneaktivitet, og nå i høst ble vi re-sertifisert for nye tre år som CARF-godkjent rehabiliteringsinstitusjon. Vi blir i disse revisjonene vurdert opp mot andre rehabiliteringsinstitusjoner over hele verden, og VHSS fikk med seg både anerkjennelse og begeistring fra de utenlandske revisorene som var her. De påpekte spesielt det unike ved måten vi driver rehabilitering og helsesport på her i Valnesfjord, sier Jacobsen.

  – Vi er en virksomhet som er i stadig utvikling, og ønsker nye ansatte velkommen til oss, sier HR-sjef Lisbeth Bertnes Leite avslutningsvis.

  Fire gode grunner til å søke jobb på Valnesfjord Helsesportsenter

  • Hos oss får de ansatte mulighet til å bruke og utvikle sin kompetanse.
  • Vi er rause og verdsetter mangfold. Dette gjenspeiles i vårt arbeidsmiljø, som er i tråd med våre verdier – respekt, likeverd og samhandling.
  • Om du ønsker muligheten til å bosette deg urbant, enten i Bodø eller Fauske, er det under en times kjøretur til jobb. 
  • Samtidig får du mulighet til å jobbe med trivelige folk, tett på naturen, og i tillegg være fysisk aktiv.

  Er du klar? Sjekk stillingene, send søknad!

  Powered by Labrador CMS