Markedsføring for iteam

Blir du med på dette laget?

IT-giganten iteam jakter flere ansatte for å vokse videre i nord: Her får du tillit og fleksibilitet

Flere nordnorske selskaper var sentrale da den nasjonale IT-giganten ble født. Siden har veksten bare fortsatt – og nå jakter regionsjef Eirik Berg enda flere kolleger i landsdelen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi pleier å si at vi er en nasjonal lokalleverandør. Vi tror kundene liker å handle lokalt, ha folk rundt seg og leverandører som bryr seg om lokalsamfunnet.

– Samtidig som vi har kraften og kompetansen til mer enn 300 medarbeidere over hele Norge. Det betyr noe for kundene våre. Og det betyr noe for mulighetene for de som vil jobbe her.

Slik oppsummerer Eirik Berg, iteams regionsjef for Nord-Norge, når han skal beskrive selskapet. Fra nær 40 kontorer server disse tre hundre ansatte over 7000 kunder. Det betyr ganske varierte oppgaver og leveranser. 

Regionsjef Eirik Berg.

Berg sitter til daglig i Harstad, med kollegaer over store deler av landsdelen.

Og nå søker han flere:

Konsulenter, prosjektledere, rådgivere og teknikere. Eller kanskje du er best på salg, sikkerhet eller skytjenester. Du kan jobbe nær sagt hvor som helst.

– Akkurat nå er vi særlig på jakt etter kollegaer i Vesterålen og Svalbard. Men hele Nord-Norge er interessant, sier Berg.

– Og når det kommer til roller og stillinger: Vi er også på jakt etter profiler og kandidater som kan være interessante, selv om vi ikke har en utlyst stilling som passer deg akkurat nå. Ta gjerne kontakt!

Noe for deg? Bla videre, eller meld din interesse raskt her!

Vokste gjennom oppkjøp

Hvis du ikke er helt kjent med navnet iteam, er det ikke så rart:

Selskapet ble til for noen år siden, da oppkjøpsfondet Equip Capital kjøpte et tosifret antall IT-selskaper Norge rundt. Blant disse var IT Partner Helgeland, og den nordnorske IT-giganten Funn.

Siden 1989 hadde Funn bygget et selskap med 70 medarbeidere og nær 200 millioner kroner i omsetning. Narvik-selskapet stod sentralt for etableringen av iteam, og tidligere Funn-sjef Lars Ivar Simonsen er nå konsernsjef i det nye selskapet.

– iteam omsetter for en milliard kroner på landsbasis. Rundt halvparten av disse verdiene skapes i nord, kommenterer Eirik Berg.

Både drift og forbedringer

Karikaturen av slike oppkjøp handler gjerne om sentralisering og sammenslåing. For iteam ligger oppskriften og verdien i det motsatte.

Eller rettere sagt; både nærhet og størrelse. Med geografisk nærhet til kundene, i kombinasjon med iteams store kompetansemiljø, kommer selskapet tett på blant annet gigantene langs kysten.

– Vi har for eksempel bygd infrastrukturen som muliggjør fjernstyring av fôringssystemet til Grieg Seafood. Den effektiviseringen et slikt system gir for et oppdrettsselskap er enorm, sier Berg.

IT-løsningene og leveransene til iteam handler med andre ord ikke bare om tradisjonell drift av nettverk og maskiner – men også hele tida forbedring og utvikling av selskapenes virksomhet.

Som medarbeider betyr det at du kommer tett på store lokomotiver innen blant annet sjømat, energi, helse og organisasjonsliv.

Med det som alltid skal være moderne løsninger, aller helst et steg foran.

– Vi var tidlig ute med satsing på globale skytjenester, og bygget all vår infrastruktur i skyen. Vi er blant de største i landet på Azure, for eksempel, sier Berg.

– Når alt ligger i skyen, kan vi kombinere nærhet til kunden med spisskompetansen til alle våre 300 medarbeidere.

5 gode grunner for å bli en del av iteam

  1. 7000 KUNDER over hele Norge som byr på alt fra salg av musematter og servere, til infrastruktur for oppdrettsanlegg.
  2. MER ENN 300 kolleger ved 38 lokasjoner, som alle er tilgjengelig for å løse problemer for deg og dine kunder, akkurat når du trenger det.
  3. EN FLEKSIBILITET og karrieremuligheter av en annen verden. Vil du ta utdanning, sertifiseringer eller flytte? Her kan du det!
  4. ALT UTSTYR du trenger for å levere – av det merket du selv ønsker. Både for kontoret og hjemmekontorhjørnet ditt.
  5. GOD LØNN og andre vilkår. Du får ordentlig fastlønn, kombinert med robuste velferdsordninger, solid pensjon, forsikringer og trening.
Hvor vil du jobbe? iteam holder til i hele Norge – og en rekke steder i nord.

Fleksibilitet og tillit

Når mange eksisterende arbeidsplasser skal forenes til én merkevare og et nytt fellesskap, er det en unik mulighet til å begynne på scratch.

For iteam betyr det blant annet en mulighet til å sette handling bak ord om at medarbeiderne er den viktigste ressursen i selskapet.

Stikkordene er blant annet tillit, fleksibilitet og utvikling.

– Vi stoler på at folk gjør jobben sin, uansett hvor og når de gjør den – så lenge det gagner kunden. Og her jobber du sammen med mange profesjonelle folk som ønsker å levere, sier Eirik Berg.

Heia Nord-Norge
Heia Nord-Norge
Heia Nord-Norge
Heia Nord-Norge
Heia Nord-Norge

Målet er at arbeidsoppgavene i seg selv skal være utviklende. Samtidig er dette et sted hvor du alltid skal kunne søke nye utfordringer

– Som et selskap med 38 kontorer har vi også en fleksibilitet av en annen verden, hvis folk vil flytte på seg eller bygge ny kompetanse, sier Berg videre.

– Det betyr for eksempel at du kan begynne å jobbe hos oss i Oslo, og så tar du med deg jobben nordover om noen år når du er klar for det.

Fleksibiliteten og geografien byr også på noen utfordringer. God kommunikasjon og digital delingskultur er viktig. Men også de fysiske møtene – som når flere hundre ansatte møtes til samling i Oslo.

Og kanskje er det du som blir med på den neste samlingen.

Powered by Labrador CMS