Dette er en bedriftsprofil for Nordlaks

Vil du være med på å forme fremtidens havbruksnæring? Da har vi mange muligheter for deg i Nordlaks

Vi vokser stadig og jakter alltid dyktige medarbeidere. Les mer om arbeidshverdagen og karrieremulighetene hos oss!

Ledige stillinger akkurat nå:

  Norge har spesielt gode forutsetninger for å produsere sjømat, og i Nord-Norge er forholdene de beste i landet.

  Det vil fortsatt være sterk etterspørsel etter sunn sjømat også i fremtiden. Levestandarden fortsetter å øke i verden, og samfunnets fokus på klima, helse og sunn mat er langsiktige trender som gjør at sjømatbransjen og Nordlaks gir trygge og fremtidsrettede arbeidsplasser.

  Nordlaks ønsker at våre ansatte skal utvikle seg, og forsøker å legge til rette for dette.

  For den rette kandidaten er Nordlaks et konsern med gode karrieremuligheter.

  Ingen dag er lik

  Nordlaks har blitt et industrieventyr takket være flinke folk. Medarbeiderne i selskapet har variert bakgrunn og kompletterer hverandre godt.

  Vi er i stadig vekst og er alltid på utkikk etter dyktige mennesker som sammen med oss kan bidra til å føre eventyret videre!

  Nysgjerrig på jobb? Send oss gjerne en åpen søknad! Les mer på nordlaks.no/karriere

  Helt siden starten har vi utviklet næringen. Med vår nye havfarm tar vi utviklingen videre inn i fremtiden.

  5 gode grunner for å jobbe i Nordlaks

  1. KARRIERE: Nordlaks er et konsern med flere selskaper og mange spennende karrieremuligheter. Her kan du utvikle deg og få ansvar.
  2. ARBEIDSMILJØ: Vi er flere hundre ansatte, og du vil få mange gode kolleger, et godt arbeidsmiljø og korte beslutningslinjer. Det er kort vei fra merden til toppsjefens kontor.
  3. RESSURSER: Nordlaks er et solid og ressursterkt konsern i vekst – vi har mange store og spennende prosjekter som de ansatte får være en del av.
  4. UTVIKLING: Hos oss får du utvikle deg både som person og innenfor ditt fagfelt.
  5. PRODUKTENE: Vi utvikler, produserer, markedsfører og selger attraktive produkter i et verdensomspennende marked.

  Det er ikke langt fra merdkant til toppsjefens kontor. Når en beslutning blir tatt, gjennomføres den raskt.

  Og Nordlaks er en innovativ og solid bedrift, hvor vi hele tiden tar nye steg:

  Selskapet åpnet landets største settefiskanlegg på Hamarøy i fjor. To av verdens første gass-hybride brønnbåter ble levert i år.

  I fjor fikk vi også den første havfarmen, og vi jobber nå med å realisere havfarm nummer to.

  Samtidig er vi i gang med utbygging av ny laksefabrikk på Børøya. Og vi jobber videre med planene om modernisering og utvidelse av fabrikk, samt nye smoltanlegg og utvidelse av de eksisterende.

  Hos oss får du bli med på denne reisen, og bidra til å forme hvordan fremtidens havbruksnæring skal se ut!

  Vi har hovedkontor i Hadsel og er til stede i hele Hålogaland.
  Bla videre for å lese mer om våre avdelinger og selskaper!

  Fabrikken på Børøya

  Vårt prosesseringsanlegg på Børøya blir et av de mest moderne i verden når den nye fabrikken er ferdigstilt.

  Høy grad av automatisering og avansert teknisk utstyr, sammen med behovet for en trygg og effektiv produksjon gjør at vi trenger kolleger innen en rekke fagdisipliner og med ulik bakgrunn.

  Hos oss jobber blant annet produksjonsarbeidere, elektrikere, automatikere, mekanikere, prosessoperatører, it-personell, veterinærer, biologer, regnskapspersonell og personalmedarbeidere.

  Vi trenger stadig produksjonsarbeidere i fabrikken. Øverst på ønskelisten står folk med erfaring fra fiskeindustrien, samt fagbrev i industriell matproduksjon. Det er en forutsetning for faste ansettelse at man behersker norsk muntlig.

  Les mer om Nordlaks Produkter

  Nordlaks smolt

  Nordlaks smolt har ansvaret for å skape et best mulig utgangspunkt for all Nordlaks sin produksjon av matfisk. Anleggene i Mørsvika (2011) og Innhavet (2020) er topp moderne. Vårt nye settefiskanlegg som åpnet i fjor var en investering på til sammen 800 millioner kroner, og vil gjøre det mulig for Nordlaks å doble størrelsen på settefisken. Dette er en viktig del av vår løsning for bærekraftig vekst i havbruksnæringen.

  Vi jobber for etablering av ytterligere et stort settefiskanlegg i Harstad, samt utvidelse av anleggene i Nusfjorden og Mørsvikbotn.

  Nordlaks smolt har over 45 ansatte i dag. Her jobber både teknikere, elektrikere, mekanikere, røktere og veterinærer. Sammensetningen av riktig og høy kompetanse, sammen med et godt arbeidsmiljø er nøkkelen for å lykkes med smoltproduksjon.

  Ledige stillinger, også i forbindelse med utvidelse av driften, blir løpende annonsert på våre sider.

  Nordlaks Opprett

  Nordlaks oppdrett har ansvaret for matfiskproduksjonen i Nordlaks-konsernet. Rundt 100 ansatte produserer hvert år 40 000 tonn laks og ørret på våre 39 lokaliteter.

  Driften er organisert i to driftsområder: Nordland og Troms, som hver står for omtrent halvparten av vår produksjon.

  Nordlaks Oppdrett er godt utstyrt og har moderne materiell. Dette gjør også at vi stadig trenger nye kolleger med både maritim, teknisk og biologisk kompetanse. Ansatte på større servicebåter (sjøfolk) blir i dag ansatt i et eget selskap.

  Nordlaks Transport

  Nordlaks har to topp moderne brønnbåter under bygging. Båtene blir verdens første gass-hybride brønnbåter, og kommer i drift fra henholdsvis 2020 og 2021.

  Nordlaks sine brønnbåter har ansvaret for transport av levende fisk fra settefiskanlegg til matfiskanlegg og videre til slakteri.

  I tillegg vil våre moderne brønnbåter også få andre oppdrag innen sortering/logistikk og fiskehelse, først og fremst på våre egne lokaliteter.


  Powered by Labrador CMS