Dette er en bedriftsprofil for Nettrakett

Her er ambisjonen klar: De skal bygge det råeste helhetlige digitale byrået i Nord-Norge

– Vi inviterer jo strengt tatt ikke til å ta en jobb hos oss. Vi inviterer på en reise, sier Ivar Tjønsø, fersk daglig leder i Nettrakett. Byrået har kontorer på Sortland og Tromsø. De er i dag 18 ansatte. Og runder gjerne 30 i løpet av året.

Ledige stillinger akkurat nå:

  Reisen til Nettrakett startet i 2014 i Bø i Vesterålen. I årene som kommer vil det dreie seg om Nord-Norge.

  Gründerne Line Suhr Johansen og Marius Jørgensen har bygd stein på stein gjennom sju år, sammen med et kompetent team med stadig flere kloke hoder. Kontorer er etablert både i Tromsø og på Sortland.

  Med mer enn 200 bedrifter på kundelisten, en omsetning som har økt med 30-40 prosent hvert år, en gjeng medarbeidere som allerede teller 18 personer, er scenen satt for et nordnorsk digitalt eventyr.

  Byrået som vokste ut av en nettbutikk

  Nettrakett ble etablert i 2014 fordi Line, som på daværende tidspunkt drev en nettbutikk, ble kontaktet av ulike virksomheter som ønsket hjelp med digital synlighet på nett.

  Siden den gangen har hun fått med seg en gjeng dyktige raketter på laget. Med vår samlede erfaring og kompetanse finner vi alltid gode løsninger for våre kunder.

  Nettrakett er et helhetlig nordnorsk byrå i vekst. Vi skal være den foretrukne partner i nord for effektiv synlighet i digitale kanaler. Og vi elsker Nord-Norge!

  Les mer om oss på Nettrakett.no!

  – Brenner for å løfte nordnorske bedrifter

  Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett.
  Ivar Tjønsø, daglig leder i Nettrakett.

  Ivar Tjønsø kom ombord som daglig leder 1. juni. Han er klar på ambisjonene videre:

  – Det er i Nord-Norge vi satser. Det er Nord-Norge og nordnorske bedrifter vi brenner for å løfte fram. Dette er virkelig «a land of opportunity», sier han, og fortsetter:

  – Det er kraftfulle historier som skal fortelles, historier om skaperlyst, om innovasjon og hardt og ærlig arbeid for å lykkes i sterk internasjonal konkurranse. Det er målgrupper som skal nås, både i det lokale markedet, men ikke minst i det nasjonale og internasjonale. Vi skal fortelle nordnorske historier som virkelig fortjener oppmerksomhet - digital synlighet.

  Selskapet merker en tiltakende profesjonalitet på digitale flater i nord, ifølge Line Suhr Johansen, eier og erfaren webutvikler i Nettrakett:

  Line Suhr Johansen, webutvikler og gründer.
  Line Suhr Johansen, webutvikler og gründer.

  – Der kundene våre tidligere ba om pris på en statisk hjemmeside og en kampanje på nett, dreier seg mer og mer om en strategisk tilnærming til digital synlighet. Vi jobber nå stadig mer helhetlig og langsiktig med våre kunder og samarbeidspartnere. Klare mål og ambisjoner utvikles i samarbeid mellom oss og kunden.

  – Stadig oftere snakker vi om hvordan vi kan bidra til at bedrifter kontinuerlig er relevante og oppdaterte på nett. Hvordan digital synlighet er en helt avgjørende strategisk komponent for å lykkes i sitt marked, sier hun.

  Vil bli det råeste i byrået i Nord-Norge

  Marius Jørgensen, digital markedsfører og gründer.
  Marius Jørgensen, digital markedsfører og gründer.

  – Vi bygger nå det råeste helhetlige digitale byrået i Nord-Norge, sier Marius Jørgensen, en av Norges mest erfarne digitale markedsførere.

  – Vi leverer alt fra enkle lokale kampanjer i sosiale medier til strategisk rådgivning for fremoverlente bedrifter som skal satse internasjonalt. Alt av nettsider, alt av innhold, alt av markedsføringskampanjer og løpende vedlikehold, analyse, drift og optimalisering. Dette er helt unikt i nordnorsk sammenheng.

  – Det er kun et spørsmål om tid før Oslo-byråene kommer mer på banen også her i nord. Men innen den tid har vi allerede bygget et powerhouse innen helhetlig digital synlighet med lokal forankring og forståelse. Det er den reisen vi vil ha flere med på nå, sier Marius.

  Hva får du som en av nettrakettene?

  Hyggelige og ambisiøse kollegaer som sammen skaper et godt arbeidsmiljø

  Varierte prosjekter og stadig nye utfordringer. Ofte i tett dialog med kunder

  Det utstyret du trenger for å gjøre en god jobb

  Utviklingsmuligheter. Vi prioriterer videreutvikling og sponser gjerne relevante kurs og sertifiseringer

  God forsikrings- og behandlingsordning

  4% pensjonssparing

  Hver fredag avslutter vi en time tidligere (tilsvarer mer enn 1 uke betalt fri i løpet av et år) + fri julaften og nyttårsaften

  Og det er kanskje den viktigste jobben for nytilsatt daglig leder Ivar Tjønsø:

  – Jeg har brukt min første måned på å ansette 3 nye medarbeidere, og Marius mener jeg jobber alt for sakte med den biten, smiler Ivar.

  – Holder vi denne takten, er vi mer enn 30 ansatte før jul. Får vi relevante søkere, er det slett ikke urealistisk at så skjer. Kundene og oppdragene er her – nå skal vi bare levere, legger han til.

  – Vi inviterer til en reise her i nord, og den vil bli jævlig artig, sier alle tre.

  • Du kan også bli bedre mer kjent med oss i vår vlog!


  Powered by Labrador CMS