Heia Nord-Norge rekrutterer til Sundquist

Bygg- og anleggsfirmaet Sundquist leter etter flere ansatte som vil være med på reisen inn i framtida.
Bygg- og anleggsfirmaet Sundquist leter etter flere ansatte som vil være med på reisen inn i framtida.

Sundquist posisjonerer seg for å bli størst i nord. Nå er de på jakt etter de beste hodene

Den tradisjonsrike, nordnorske anleggsentreprenøren Sundquist har vært gjennom en større moderniseringsprosess som tar dem inn i framtida. Nå vil de styrke laget med geomatiker, prosjektleder og økonomicontroller. 

Publisert Sist oppdatert

Ledige stillinger:

  Sundquist er et selskap med sterk historisk forankring, med røtter som strekker seg tilbake til 1930-tallet, da vesterålingen Oscar Sundquist startet opp sitt eget selskap innen bygg og anlegg. 

  Selskapet har i alle år vært en tradisjonsrik familieeid bedrift med forankring i Kirkenes, men i løpet av de siste 10 årene har Sundquist vært gjennom en større omstilling.

  Som en del av denne prosessen ble Áigin Bakkehaug i 2019 ansatt som ny daglig leder. Sammen med eierne og resten av administrasjonen satte Bakkehaug i gang arbeidet med å omstille selskapet fra å være veldig stedbundet, til å ha hele nord som sitt nedslagsfelt.

  – Vi har i mange år vært veldig bevisst på å fornye oss og prosessene våre, og nå når vi har gått fra å være et lokalt entreprenørfirma til et regionalt, så har vi tatt ut mer av potensialet vi hadde, men samtidig skapt et enda større potensiale for fremtiden

  Ikke geografisk bundet

  Derfor har bygg- og anleggsentreprenøren satt seg nye ambisjonsmål, og staket ut nye mål og visjoner. 

  Sundquist har tatt mål av seg å bli det ledende selskapet i Nord-Norge, og er alltid på jakt etter de beste fagfolkene i bransjen.

  – Vi ønsker oss fremoverlente folk som er nysgjerrige, innovative, og sultne på å være med på den reisen vi er inne i nå. Vi har en veldig ung stab som alle motiveres av å skape resultater, og daglig jobber for å drive hverandre fremover, sier Bakkehaug.

  Sundquist har ansatte som er bosatt i hele Europa

  Selskapet flyr sine ansatte inn til de enkelte prosjektene

  Entreprenørfirmaet har hovedsete i Kirkenes, hvor de aller fleste i administrasjonen er lokalisert. Áigin Bakkehaug er selv stasjonert i Harstad, mens flere av selskapets rundt 130 ansatte er spredt rundt hele Europa. 

  Sundquist har nemlig ingen krav til hvor en skal bosette seg, så lenge man har anledning til å jobbe digitalt, eller kan flys inn til prosjektene de har rundt om i Nord-Norge.

  Fire gode grunner til å søke jobb hos Sundquist:

  • Sosialt arbeidsmiljø: Hos Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.
  • Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning.
  • Nøkkelrolle: I Sundquist har du muligheten til å jobbe tett på ledelsen, og være med på planlegginger, strategier, og utvikling av selskapet. 
  • Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemme, fra hytta eller feriehuset i Spania. 

  – Geografisk er vi nå lite bundet. Vi ansetter folk etter kompetanse, og ikke hvor de er bosatt. Vi flyr folk inn til prosjektene våre fra hele Europa. Per dags dato har vi ansatte som er bosatt i Portugal, Sverige, Polen, Krotia og Norge. Ressursene og kompetansen deres er det vi er mest opptatt av. Vi har stor fleksibilitet hos oss, og det viktigste for oss er at jobben blir gjort innenfor de rammene vi har.

  Økt omsetning

  Størstedelen av prosjektene til Sundquist har de siste årene vært innen rehabilitering av dammer, større masseforflytningsprosjekter, havneutbygginger, sjøfyllinger, og grunnarbeid for større næringsbygg. 

  Selskapet driver også med produksjon av pukk og grus for salg. Gjennom moderniseringsprosessen har man økt omsetningen i selskapet fra rundt 100 millioner til 350 millioner, og oppdragene har blitt større, mer komplisert og spennende.

  – Med lang fartstid i bransjen har vi erfaring innenfor det meste av anleggsprosjekter i dagen, kraftanlegg, kommunaltekniske anlegg, veganlegg, utbygging av boligfelt og tomter, samt grunnarbeid for industri og næringstomter, sier Bakkehaug.

  Faglig påfyll 

  Sundquist er i et marked med stor konkurranse, og for å lykkes med sin visjon om å bli landsdelens ledende entreprenør, satses det tungt på kompetanse og utvikling. Noe som betyr at ansatte stadig får tilbud på faglig påfyll gjennom kurs og studier for å holde seg oppdatert.

  – Kompetanseheving blant våre ansatte er svært viktig. Vi må være i kontinuerlig utvikling for å kunne løfte selskapet, sier leder for økonomi og HR, Linn Moberg.

  Hun legger til at Sundquist har et ungt arbeidsmiljø som satser på å være sosial gjennom flere samlinger hvert år, hvor man både har faglig påfyll og sosialt samvær.

  Ønsker du å være med på laget, sammen med resten av staben i Sundquist? Nå har de ledige stillinger som geomatiker, prosjektleder og økonomicontroller.

  Ledige stillinger akkurat nå:

   Powered by Labrador CMS