Heia Nord-Norge rekrutterer til Sundquist

Vil du bli en del av Sundquist og denne gjengen? Nå søker entreprenøren etter tre nye personer som skal forsterke laget.

Anleggsentreprenør har vokst mye og vil ha med seg flere: Sundquist styrker laget på økonomi og kalkulasjon

Den tradisjonsrike, nordnorske anleggsentreprenøren forsterker laget med tre nye medarbeidere. Er du god på økonomi, regnskap eller kalkulasjon på store enterpriser? Da må du lese videre.

Publisert Sist oppdatert

Sundquist er et selskap med sterk historisk forankring, med røtter som strekker seg tilbake til 1930-tallet, da vesterålingen Oscar Sundquist startet opp sitt eget selskap innen bygg og anlegg. 

Sundquist holder til i nyoppussede lokaler like utenfor Harstad sentrum. Selskapet har topp moderne bil- og maskinpark, og er rigget for framtiden.

Selskapet har i alle år vært en tradisjonsrik familieeid bedrift med forankring i Kirkenes, men i løpet av de siste 10 årene har Sundquist vært gjennom en større omstilling.

Som en del av denne prosessen ble Áigin Bakkehaug i 2019 ansatt som ny daglig leder.

Sammen med eierne og resten av administrasjonen satte Bakkehaug i gang arbeidet med å omstille selskapet fra å være veldig stedbundet, til å ha hele nord som sitt nedslagsfelt.

– Vi har i mange år vært veldig bevisst på å fornye oss og prosessene våre, og nå når vi har gått fra å være et lokalt entreprenørfirma til et regionalt, så har vi tatt ut mer av potensialet vi hadde, men samtidig skapt et enda større potensiale for fremtiden.

Solid maskinpark

Derfor har bygg- og anleggsentreprenøren satt seg nye ambisjonsmål, og staket ut nye mål og visjoner. 

Sundquist har tatt mål av seg å bli det ledende selskapet i Nord-Norge, og er alltid på jakt etter de beste fagfolkene i bransjen.

– Vi ønsker oss fremoverlente folk som er nysgjerrige, innovative, og sultne på å være med på den reisen vi er inne i nå. Vi har en veldig ung stab som alle motiveres av å skape resultater, og daglig jobber for å drive hverandre fremover, sier Bakkehaug.

Sundquist har i dag en variert maskinpark, og flere store, viktige oppdrag i Nord-Norge. Selskapet tenker langsiktighet, og vil fylle på med høykompetente personer for å gjøre Sundquist mer robust.

Sundquist har ansatte fra hele verden, som hver dag går på jobb for å yte sitt aller beste

Selskapet flyr sine ansatte inn til de enkelte prosjektene

Nå trenger entreprenørselskapet flere som kan bidra til å gjøre Sundquist ledende i nord

Oppretter flere stillinger

Entreprenørfirmaet har hovedsete i Kirkenes, hvor de aller fleste i administrasjonen er lokalisert. Áigin Bakkehaug er selv stasjonert i Harstad, mens flere av selskapets rundt 130 ansatte er spredt rundt hele Europa. 

De siste årene har selskapet styrket sin tilstedeværelse i Harstad, hvor man nå er fire ansatte. Når Sundquist nå ansetter to nye medarbeidere knyttet til økonomi og regnskap, er det ønskelig at disse lokaliseres enten i Harstad eller i Kirkenes. 

Når det gjelder stillingen som kalkulatør, er man mer åpen når det gjelder kontorsted. 

Áigin Bakkehaug sier at de trenger en ny leder på regnskap, samt at de oppretter en ekstra stilling som økonomimedarbeider eller controller. 

Sundquist har i dag ansatt én kalkulatør som trenger en ny kollega som kan hjelpe å regne på anbudene. Disse skal jobbe i team for å skaffe flere oppdrag for det tungt satsende entreprenørselskapet. 

Økt omsetning

Størstedelen av prosjektene til Sundquist har de siste årene vært innen rehabilitering av dammer, større masseforflytningsprosjekter, havneutbygginger, sjøfyllinger, og grunnarbeid for større næringsbygg. 

Selskapet driver også med produksjon av pukk og grus for salg. Gjennom moderniseringsprosessen har man økt omsetningen i selskapet fra rundt 100 millioner til 350 millioner, og oppdragene har blitt større, mer komplisert og spennende.

– Med lang fartstid i bransjen har vi erfaring innenfor det meste av anleggsprosjekter i dagen, kraftanlegg, kommunaltekniske anlegg, veganlegg, utbygging av boligfelt og tomter, samt grunnarbeid for industri og næringstomter, sier Bakkehaug.

Fire gode grunner til å søke jobb hos Sundquist:

  • Sosialt arbeidsmiljø: Hos Sundquist får du ta del i faglige utfordringer – i et trivelig arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket.
  • Kompetanseheving: Vi setter kompetanseheving høyt og ønsker at du skal få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Vi kan blant annet tilby relevante kurs og videreutdanning. 
  • Nøkkelrolle: I Sundquist har du muligheten til å jobbe tett på ledelsen, og være med på planlegging, strategier, og utvikling . 
  • Fleksibilitet: Det er en stor fordel om du kan jobbe i Harstad eller Kirkenes, men for den rette kandidaten kan vi være fleksibel når det gjelder arbeidssted. Ved behov er det fullt mulig å jobbe hjemme, fra hytta eller feriehuset i Spania. 

Faglig påfyll 

Sundquist er i et marked med stor konkurranse, og for å lykkes med sin visjon om å bli landsdelens ledende entreprenør, satses det tungt på kompetanse og utvikling. 

Noe som betyr at ansatte stadig får tilbud på faglig påfyll gjennom kurs og studier for å holde seg oppdatert. Selskapet har også flere faglige og sosiale møter, hvor de ansatte kommer sammen og deler sine erfaringer. 

– Kompetanseheving blant våre ansatte er svært viktig. Vi må være i kontinuerlig utvikling for å kunne løfte selskapet, sier leder for økonomi og HR, Linn Moberg.

Hun legger til at Sundquist har et ungt arbeidsmiljø som satser på å være sosial gjennom flere samlinger hvert år, hvor man både har faglig påfyll og sosialt samvær.

Ønsker du å være med på laget, sammen med resten av staben i Sundquist? Nå har du muligheten. 

Er du klar til å bli en del av et nordnorsk selskap med solid maskinpark og tykk ordrebok?

Powered by Labrador CMS