Dette er en bedriftsprofil for Norconsult

Vil du bli en del av Norconsult Harstad? Et selskap som jobber for å utvikle både små og store lokalsamfunn i Nord-Norge, og som jakter engasjerte medarbeidere for å ta selskapet videre inn i framtida.

Har du et brennende engasjement for å utvikle solide lokalsamfunn? Norconsult søker flere dyktige medarbeidere som har et ønske om å få landsdelen til å vokse

Arkitekt- og ingeniørbedriften Norconsult i Harstad er inne i en spennende utvikling. Over 40 ansatte ønsker seg flere dyktige kolleger som brenner for å bygge solide lokalsamfunn i Nord-Norge. 

Publisert Sist oppdatert

Fakta om Norconsult

  • Et nordisk rådgiverselskap som kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse. Selskapet ble notert på Oslo Børs i november 2023.

  • Norconsult er kjent for sin tverrfaglige tilnærming, og tilbyr et bredt spekter av tjenester innenfor områder som arkitektur, bygg og eiendom, digitalisering, fornybar energi, geo og miljø, industri, samferdsel, samfunn og byutvikling, sikkerhet og vann.

  • Norconsult i Harstad har drøyt 40 medarbeidere og målet er å vokse. Totalt har Norconsult mer enn 6 300 medarbeidere fordelt på cirka 140 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland.

Ved Harstad-kontoret har Norconsult over 40 dyktige medarbeidere, arkitekter og ingeniører som hver dag går på jobb med et brennende engasjement for å planlegge, prosjektere og utvikle viktige brikker i lokalsamfunn i Nord-Norge.

Norconsult er et rådgivningsselskap som bidrar i både store og små prosjekter, fra A til Å. Prosjekter som har stor innflytelse på menneskene i både by og bygd i landsdelen. 

Norconsult i Harstad planlegger, prosjekterer og bygger barnehager, skoler, flyplasser, og en rekke andre, viktige funksjoner som følger mennesker gjennom livet. 

Selskapet bidrar i et bredt spekter av tjenester innen arkitektur, plan og utredning, prosjektering og prosjektledelse.

Attraktiv arbeidsplass

År etter år er Norconsult kåret til en av Norges mest attraktive arbeidsplass for både studenter og erfarne medarbeidere. Fokus på eierskap, arbeidsmiljø, samhold og inkludering har over år skapt dette. 

Nylig gikk Norconsult på børs og via attraktive aksjeprogrammer vil medarbeidere få mulighet til å være med å eie sin egen arbeidsplass.

I Harstad er Norconsult et av landsdelens største arkitektur– og planmiljø, kombinert med tunge ingeniørfag. Med sterkt fokus på samarbeid og samhandling deler de kunnskap og erfaring med hverandre samtidig som en har sterke fagnettverk i ryggen. Selskapet arbeider med alt fra tidlige undersøkelser, analyser, designskisser til detaljprosjektering, modellering og underlag for bygging.

Prosjektene favner et bredt spekter både i omfang og type, og arbeider i Nord-Norges tettest befolkede region. Det er høy aktivitet i mange bransjer i regionen. For Norconsult betyr dette mange arbeidsoppgaver, samtidig som det gir grunnlag for videre vekst.

Medarbeiderne på kontoret har ulike fagbakgrunn og har sunn miks av alder, kjønn og erfaring. Det er mange interessante og varierte oppdrag og de fleste er tverrfaglige. Selskapet samarbeider derfor tett med hyggelige og kunnskapsrike kollegaer i Harstad, de øvrige kontorer i region nord og i landet som helhet.

– Vi søker medarbeidere som vil jobbe sammen med oss for å utvikle lokalsamfunn. Vi ønsker oss enda flere kollegaer som våger å tenke nytt og fremtidsrettet, sier Håvard Dalheim Johansen i Norconsult Harstad.

Har du lest nok? Sjekk stillingene, eller gå rett til søknadsskjema!

Trivsel på arbeidsplassen står i sentrum

Fornøyde ansatte skaper gode resultater

Enten det er store eller små prosjekter

Arbeidsmiljøet i Harstad er svært godt. Det har vært jobbet godt for å lage en sammensveiset gjeng som har omsorg for hverandre i et inkluderende og tett miljø. 

Lokalene er skreddersydd for Norconsult og sosialsonene på kontoret er strategisk plassert sentralt.

Norconsult skal inn i helt nye lokaler i Harstad sentrum. Lokalene prosjekterer de selv, i samarbeid med gårdeier Nordic EIendom.

– Dette skaper et naturlig møtepunkt for oss og vi får mulighet til å møte hverandre i løpet av arbeidsdagen. Når vi nå flytter til nye lokaler midt i sentrum av byen er dette et konsept vi vil ta med oss, sier Dalheim Johansen.

Nyskapning og innovasjon

Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker konsulentselskapet stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger.

Norconsult er et selskap med ledende kompetanse på flere områder, som arkitektur, bygg og eiendom, digitalisering, fornybar energi, geo og miljø, industri, samferdsel, samfunn og byutvikling, sikkerhet og vann. 

Selskapet tilbyr rådgivningstjenester i alle faser av et prosjekt, og følger kunden hele veien fra utvikling av ideer og konsepter, via planlegging og prosjektering til drift og oppfølging.

 
Powered by Labrador CMS