Dette er reklame for Andøy kommune.

Fra Måtinden på yttersia av Andøya har du kanskje Vesterålens fineste utsikt.

Andøy kan by på spektakulær natur – og minst like spektakulære planer

Helt nord i Nordland finner du Andøy: En kommune på full fart fra omstilling til ny vekst, med mange spennende prosjekter.

En arbeidsplass med mange muligheter

Andøy kommune har lagt bak seg flere omstillinger, men fortsatt med et godt og desentralisert tjenestetilbud. Vi har nye skoler på Andenes og i Risøyhamn, og det bygges nytt sykehjem på Åse. Du kan lese mer på våre hjemmesider.

Det vil alltid være flere muligheter for jobb hos oss. På Nav.no finner du alle ledige stillinger i Andøy – fra både kommunen og andre arbeidsgivere.

Er du nysgjerrig på jobbmulighetene i Andøy kommune? Ta gjerne kontakt med personalfaglig rådgiver Kjell Einar Johansen e-post eller 90056595.

Andøy er en langstrakt kommune helt nord i Vesterålen og Nordland, med rundt 4500 innbyggere. Fra ytterkanten Forfjorden til kommunesenteret Andenes er det åtte mil. Kommunen ligger på to øyer, Andøya og Hinnøya.

Selve Andøya er drøyt 60 kilometer lang. Til nå har kommunen vært mest kjent for å være vertskommune for Forsvarets overvåkingsfly, Orion. Disse forlater nå Andøya.

Til gjengjeld skjer det veldig mye annet som kan gi nye arbeidsplasser:

Om kort tid er det ventet at Andøya Space skal få fullfinansiert sine planer om å bygge en satellittoppskytingsbase på Nordmela. Den vil gi hundrevis av nye arbeidsplasser.

Turistmagnetprosjektet «The Whale» har fått internasjonal oppmerksomhet på grunn av fantastisk arkitektur.

Andfjord Salmon er et børsnotert selskap som har store planer om landbasert oppdrett flere steder langs Andøys østkyst.

Lykkes selskapet, vil det trenge mange titalls nye medarbeidere.

Ellers er kommunen kjent som en turistkommune.

Hvalsafaribedriftene Whale2Sea og Hvalsafari er kjent langt ut over Andøys grenser, og i de siste har turisttilstrømmingen til det lille tettstedet Bleik vest for kommunesenteret Andenes vært så stor at Andenes tidvis føles som «bygda ved Bleik».

Risøyhamn har en ny, flott kunstgressbane.

Det er mye å holde på med. Bor du på Andenes har du tilgang til fotballbaner innendørs og utendørs, idretts- og svømmehall.

Åse er de mest kjent for ski. I Risøyhamn har de fotballag for de yngste. Det samme har de på Bleik.

Hver bygd har noe å by på. Hvis noen tenker å flytte til Andøya, behøver de ikke å bekymre seg for om de blir kjent med folk.

Det blir de!

Bo i Andøy?

  • Har du lyst til å bygge hus på en av Nord-Norges vakreste øyer? Slapp av! Vi har masse ledige tomter i hele kommunen. De finner du her.
  • Du kan også sjekke ut boliger til leie gjennom Andøy boligstiftelse.

Det vil ikke ta lang tid før noen ber deg på dugnad, og da får du treffe masse hyggelige mennesker.

For sånn er nemlig andværingene.

Hyggelige og lett å bli kjent med.

Ledige stillinger i Hålogaland akkurat nå:

Powered by Labrador CMS